Een gezellige avond met vrienden en je allerbeste vriend Joya!

Bij Barbecook weten we dat er niets gezelliger is dan een avondje barbecueën met vrienden. En als je dan ook nog eens kunt genieten van de compacte en handige BBQ Joya, dan kan het feest pas echt beginnen!

A fun evening with friends and your very best friend Joya!

De Joya BBQ van Barbecook is een stijlvolle en compacte tafelbarbecue die perfect is voor in een stadstuin of voor op het balkon van een appartement! Met zijn strakke design en krachtige prestaties is de Joya ideaal voor een gezellige avond met vrienden. Deze barbecue werkt op houtskool of briketten, waardoor je kunt genieten van de authentieke barbecuesmaak. De Joya is ideaal om te gebruiken in klein gezelschap, tot vier personen.

Maar hoe organiseer je nu zo'n gezellige avond met vrienden en de Joya tafelbbq? Hierbij enkele tips:

1. Kies een geschikte locatie

Dankzij de compactheid van de Joya, kun je hem gebruiken waar je maar wilt! Kies een plek waar je genoeg ruimte hebt om te barbecueën en waar je vrienden gezellig bij elkaar kunnen zitten. Idealiter plaats je de BBQ in het midden van de tafel zodat iedereen zijn eigen ingrediënten kan grillen.

 2. Bereid de juiste gerechten voor

Met deze tafel BBQ kun je allerlei gerechten bereiden, van vlees en vis tot groenten en zelfs dessert. Zorg dat je van tevoren de juiste ingrediënten en benodigdheden in huis hebt, zodat je gemakkelijk en snel aan de slag kunt. Een bamboe snijplank en het chefmes van Barbecook kunnen alvast niet ontbreken bij de voorbereiding van je BBQ! Verder zitten er ook nog 2 accessoires standaard inbegrepen bij de Joya BBQ: 4 RVS tangen en een planchaplaat. Dankzij de tangen heeft iedereen zijn eigen tangetje en kan je tijdens het grillen zelf je ingrediënten omdraaien. De planchaplaat is dan weer fantastisch voor scampi’s of kerstomaatjes. Op die manier kunnen ze niet door het rooster vallen!

Als kers op de taart kun je ook de Barbecook draaitafel met 6 kommetjes gebruiken om je gasten te verwennen met lekkere sausjes. Zet de Joya in het midden van de draaitafel en vul de kommetjes met je favoriete dips en dressings. Zo wordt barbecueën pas echt een feestje!

TIP: Probeer zeker eens pangasiusfilet met frisse tuinkruiden uit. Combineer met zeewier voor een heerlijke smaak. Lekker en gezond! Om er nog extra smaak aan toe te voegen, kun je hem marineren met Barbecook’s marinadeborstel.

3. Maak het gezellig

Een gezellige avond met vrienden draait niet alleen om het eten, maar ook om de sfeer. Zet bijvoorbeeld lekkere drankjes klaar en zorg voor wat sfeerverlichting. Voeg daar nog de juiste muziek en gezelschap aan toe en het wordt gegarandeerd een geslaagde avond! Op Spotify kan je de Barbecook playlist ‘The taste of fun’ vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze voor een stevige portie sfeer zal zorgen!

 4. Houd het veilig

Veiligheid gaat boven alles, ook tijdens een gezellige avond met vrienden en de Joya tafel BBQ. Zorg ervoor dat de barbecue op een vlakke en stabiele ondergrond staat en houd kinderen en huisdieren op een veilige afstand. Giet voor het aanmaken van de tafelbarbecue ook altijd wat water in de kuip! Op die manier wordt deze niet warm en hoef je je geen zorgen te maken over verbande vingers.

More grill-inspiration